Проучване на  Who What Wear /модна и лайфстайл социална медия/

...
Проучване на  Who What Wear /модна и лайфстайл социална медия/
Коментари Харесай

Всяка жена трябва да има тези 10 неща в гардероба си

Проучване на  Who What Wear /модна и начин на живот обществена медия/ разкри какво би трябвало наложително да има една жена в дрешника си, с цел да бъде постоянно атрактивна:
1. Малка черна рокля
Не може в дрешника си да нямате дребна черна рокля, наложителен детайл на всяка съвременна жена. Идеална е за всевъзможни специфични събития и за всекидневието. Роклята, която именитата Коко Шанел разпространява, е безконечната „ униформа на дамите с усет “.
2. Високи токчета
Във всеки дамски дрешник би трябвало да има най-малко един чифт високи токчета за специфични случаи. Високите токчета вършат фигурата по-елегантна, издължена и женствена, усъвършенстват стойката и основават оптическа заблуда за по-дълги и стройни крайници.
3. Нещо блестящо алено
Има няколко детайла, които подчертават върху чувството за жена и аленият цвят е един от тях. Жени в алено са най-атрактивни за мъжете, даже и единствено с блестящо алено червило.
4. Блуза/рокля с голи плещи
Няма нищо по-привлекателно от жена с голи плещи. Блузите и рокли с разголени плещи са супер женствени. Много е секси, когато една жена разкрива напълно дискретно малко плът.
5. Прилепнала по тялото рокля
 Грешката, която всеки позволява с новите си облекла Грешката, която всеки позволява с новите си облекла
Обикновено след покупката на нова дреха сме нетърпеливи да я облечем и постоянно пропущаме първото пране. Но съгласно експерти това е гол...
Тънката линия сред това една жена да наподобява женствено и вулгарно, е да не демонстрира всичко едновременно. Тясна рокля по тялото вид „ Бодикон “ акцентира тялото, само че може да скрива шията и огромна част от краката. Макар да не показвате доста, само че всички погледи ще бъдат вперени във вас.
6. Кожено яке
Късото кожено яке в никакъв случай не излиза от мода. Стои по едно и също време нападателно и доста изискан.
7. Дантелени детайли
Едва ли има по-романтична материя от дантелата. Тя може да наподобява почтено, секси, женствено, съгласно случая. Само няколко дребни дантелени детайла ще ви придадат обаятелен тип.
 7 фешън неточности, които ви карат да изглеждате неестетично 7 фешън неточности, които ви карат да изглеждате неестетично
Правилно подбраните облекла, ловко съчетани със стилни аксесоари, подобаваща прическа и грим вършат чудеса с визията на всяка жена. Не вся...
8. Гол тил
Рокли и блузи с гол тил са постоянно съвременни и секси и наложително би трябвало да участват във вашия дрешник. Така елементарно показвате по едно и също време плът и класа.
9. Сини джинси и бяла блузка с презрамки
Понякога най-простите неща са най-хубави! Винаги ще изглеждате шеметно с класическата композиция от сини джинси и семпла бяла блузка с презрамки.
10. Спортен чеп
 Колко костват евтините дрешки, които купуваме Колко костват евтините дрешки, които купуваме
Купувачите се радват на евтината блузка, само че не се замислят доста за какво им е излязла толкоз преференциално. А отговорът не е прелестен: Защото ни...
Много дами въобще не считат, че са секси, до момента в който се потят във фитнеса със състезателен чеп. Но истината е, че мъжете ги намират за извънредно атрактивни.
Бонус: Отношението е всичко!
Това несъмнено е най-ефективният съвет. Хората виждат по какъв начин се чувствате. Ако се чувствате секси и уверена в себе си, без значение е какво носите. Всички погледи ще са вперени във вас.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР